22.04.2009

budama çapalama ve link verebilmenin dayanılmaz keyfi




Ekolojik TaTuTa Ziyaretçisi Olmak İsteyenler İçin Adımlar
1.İnternet ya da basılı güncel rehber edinerek, kılavuz ve çiftlik bilgi bölümlerini inceler.
2.Soruları ve almak istediği bilgileri Buğday Derneği'nin çözüm ortağı olan çiftlik rezervasyonlarını yapan GENÇTUR’dan internet, faks, mektup, telefon yoluyla ya da bizzat gelerek edindikten sonra, ziyaret etmek istediği çiftlikleri hangi tarihlerde ziyaret edeceği ve bu çiftliklerde "gönüllü" veya "konuk" olma konusunda kararını verir.
3.GENÇTUR’u 0-212-244 62 30 nolu telefondan arayarak söz konusu çiftliğin seçtiği dönemde uygun olup olmadığını öğrenir. Uygun ise rezervasyon katılım ücretini ödeyerek rezervasyon yapar; değilse GENÇTUR ilgilisinin yardımını da alarak başka bir çiftlik seçebilir
4.Rezervasyon tarihlerinde çiftlikte olacak şekilde, çiftliğe varış ve ayrılışı ile ilgili detayları çiftçi aile ile de görüşerek seyahatini programlar ve gerçekleştirir.
5.Ziyaret süresince talepleri, önerileri, yorumları ile ilgili çiftçi aile ile iletişim kurabileceği gibi Buğday Derneği'ne ve GENÇTUR’a da başvurarak bilgi verebilir, destek alabilir.
6."Gönüllü" ziyaretçiler verecekleri iş gücü, bilgi veya tecrübe desteği, "konuk" ziyaretçiler ise çiftliğe yapacakları mali destek ile ilgili doğrudan ev sahibi aile ile ilişkiye geçer ve onlara karşı sorumludur.
7.TaTuTa, Buğday Derneği’nin tescilli markası ve özgün model projesidir. TaTuTa ziyaretçilerine Buğday Derneği’nin Türkiye’nin kırsal toplumu için ürettiği projelerine devam edebilmesi için üye olarak karar mekanizmalarında yer almalarını öneririz.

Bak bu da Gençtur sitesi.

inceleyelim iyice, bi ciftlik secip başvuralı. 50 tl'de ücreti varmış. ya da sallıyalım murat'ın çiftliğine gidelm. ama o zmn cok fazla çalışmayız. bence adam gibi iş yapmalı.
Bi de haziran ortası sana uygun mu?
Cünkü temmuzda dayımlar geliyo fln. Austosta heralde kabakta calısırm.
hazirandan okullar biter kacarız. olur mu? (olur olur bal gibi olur- tomas referansı)

3 tane beğenelim. formumuzu dolduralım. not da düşelim "arkadaşım olmadan gitmem" diye. Bi de ben diyorum ki bunların bazıları çok turistik. Öyle o kadar artis biyer olmasın seçtiğimiz. ama şurası da güzelmiş bak. Bu da bu mekanın internet sitesi hatta.
(Link vermeyi öğrendim ve de bokunu çıkardım tam o an.)

Ama galiba en çok burayı beğendim.

Sen de seç beğen bebeyim.

not: senin takvimini verdiin pastoral vadi 12 ay boyunca calıscak gönüllü arıyo galiba.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder