18.04.2009

irrasyonel çağrışımlar,eski dostlar eski dostlar


dostum sesin soluun çıkmıo acep ne oldu.ama sınav dönemi falan herhalde.margo kankam geldi mi. bisiklet yarışları başladı da bitiyor. gözlerim hep margonun böreklerini arıyor(ehuehuehuehe) yavrum kuklanın her şeyi bitti lakin elbisesi belimi büktü resmen.ahaa..yazın habercisi balkon sefalatrının vazgeçilmezi, akorodeoncumuz geldi şuan:) oha koca adam olmuş küçücük veletti yahu.
oha adam evlenmiş yanında karısıyla bebek arabası var. yani şimdi evlenmiş diyerekten ben tabi toplumsal bi baskının dili olmak da istemem bittabi efenim. birlikte yaşıyor da olabilirler. ya da böle söyleyince de... aman neyse ayrı evlerde de yaşama ikhtimali olan bir çift olmuşlar sanırım. eahh neyse bebeem öle işte resmen dört mevsimi yaşadığımız bir yılın daha sonuna gelmekte ve başladığımız yerden pek de farklı bi yerde olmadığımızı görmekteyiz.akordeoncu bile evrim geçirmiş.mitoz bölünmüş.niye bileyse. eveett serbest çağrışımla irrasyonel saçmalamalarımızdan biriymiş ama bu yahu. zaten şuan açık pencereden ağaçların kokusuyla birlikte güneş gözüme gözüme girmekte ekranda insaniyet namına hiç bir şey görememkteyim. son bir haberi,m ise 3 yıldan sonra ikinci defa mssf ye gittim dün akşam. vallahi dün gibi geldi ya. o koca gümüş rengi bilyelerle oynayan beyazlar içindeki beyaz saçlı daş teyzeyle amcayı görünce aklımız çıkmıştı hatırlıyo musun:) doğunun bitirme oyununa gittik.Brecht'in Schweyk'i . bayaa iyiydi kerata.çok bi sevindim. diodum bu çocuk mahvedecek kendini amma velakin azbuçuk o ittirmiş az buçuk şans(biliosundur belki bölümü bi sene kısalmış:) bi kaç olmamış ufak tefek şeyle beraber. ben diorum ki bu çocuk olacak.hem de bayaa iyi olucak. neyse işte oyunculardan bi kaçı da bayaa iyiydi. bi de böle komik dou enstantaneleri vardı. misal hitler daha da gelmem rusyaya dedi. ki bu oyunun içinde öyle cuk oturmuştu ki bayağı komedi tadı hiç mi hiç vermiodu. aman neyse işte.
bi de, hayat bigisi:o toplarla oynanan oyunun adi bocce ymis hatta "Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu" bie varmis türkiyede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder